JPBild.se

Seniorer i fokus

På måndagskvällen genomförde äldrenämnden sitt fjärde och sista möte i serien medborgardialoger.Vid ett av borden sitter väninnorna Gun Jansson och Ulla Hermansson. De har kommit till mötet av nyfikenhet och hoppas få veta så mycket som möjligt, säger de. Som varför det är så trångt i matsalen i Seniorernas hus när de ska äta.När Eva Stråth hade berättat lite om äldreomsorgen i kommunen och om att Sveriges äldreomsorg rankas högt internationellt blev det visning av de animerade filmerna ”En dag i Huskvarna” och ”En dag i Jönköping”. Och sedan blev det fika och frågestund. Läs hela artikeln på www.jonkopingsposten.se

Robert Eriksson

Jag har jobbat som fotograf sedan 2002 och började på Jönköpings-Posten 2005. Förmånen med mitt yrke är att jag ofta kommer till platser där jag aldrig skulle vara annars och träffar då massor av goa människor.

De fotouppdrag jag brinner för lite extra är när jag får berätta om de människor som inte lever enligt normen. Tycker också det är väldigt inspirerande när det hettar till i nyhetsflödet. När jag inte jobbar så leker jag med mina barn, spelar fotboll i det fantastiska korplaget JP-Vänsterkrysset och försöker bli en hejare på att fiska.