JPBild.se

7 juli 2013. Allsång i Gränna.

Vilken sommarkväll!!!

Solen stekte verkligen.

Johnny Logan blev nog en aning svettig i sina svarta tajta skinnkläder när han drog av den 26 år gamla klassikern "Hold me now". 

Tomas Di Leva körde sitt snack om kärlek och rymdblommor. Och det funkade på publiken som vanligt. Ingen kan tycka illa om denne man i långklänning/kaftan.

Vi fick även se en ung Grännatjej med en oerhört bra och kraftfull röst som antagligen kommer slå igenom snart. Om hon vill. Louise Frick Sveen heter hon. Lägg det på minnet.

 

Robert Eriksson

Jag har jobbat som fotograf sedan 2002 och började på Jönköpings-Posten 2005. Förmånen med mitt yrke är att jag ofta kommer till platser där jag aldrig skulle vara annars och träffar då massor av goa människor.

De fotouppdrag jag brinner för lite extra är när jag får berätta om de människor som inte lever enligt normen. Tycker också det är väldigt inspirerande när det hettar till i nyhetsflödet. När jag inte jobbar så leker jag med mina barn, spelar fotboll i det fantastiska korplaget JP-Vänsterkrysset och försöker bli en hejare på att fiska.