JPBild.se

31 Juli 2013. Monstervrål i Mullsjö.

En stor tillställning hölls i Mullsjö när monstertruckarna kom till kommunen. En upplevelse som besökarna sent kommer glömma. Under kvällen fick besökarna ta del av häftiga monstertruckar som körde över bilar, motorcyklar som hoppade över fem stycken personbilar och andra häftiga stunt till publikens förtjusning.  Flera av besökarna som JP pratade med hoppas att showen återvänder även nästa år.

Johan Lindblom

Efter 26 år på Jönköpings-Posten tycker jag fortfarande att arbetet är fantastiskt roligt. Inte minst uppskattar jag de möten med människor som vi får vara med om varje dag.

När jag började 1986 hade vi ett stort mörkrum på vars dörr det stod skrivet med stora bokstäver: "Förbjudet för reportrar". Om någon trotsade förbudet tog den dåvarande fotografen Arkadi Ivanoff reportrarna i nackskinnet och lyfte ut dem. Jag har varit med om flera förändringar i tidningsbranschen och jag ser fram emot att få uppleva vad som händer i framtiden.

Jag bor på Bymarken. Jag är gift och har tre vuxna barn. Vid sidan av arbetat njuter jag av matlagning och klassisk musik.