JPBild.se

22 november 2013 David "tuppen" Fredriksson

49 poäng på 16 matcher i division 2 södra b, varav två nya äpplen ikväll mot Tibro. Detta gör David "tuppen" Fredrikson till kung i poängligan så här långt.

Min första bild på David togs för rätt många år sedan till J-P:s hockeybilaga i blomsterhandlare Curenstams hönsgård. Att det höll på att gå "galet" berodde mera på David än på hönsen, då flygfäna var närgångna och ville picka på Fredrikssons skor. Jag återkommer med bild från detta tillfälle lite senare.

Efter denna bildtagning har David bla. blivit svensk mästare med HV71 och fransk mästare med Rouen.

/Pär

 

Pär Grännö

Jag har varit anställd på JP sedan 1988. Men det första presskortet ställdes ut redan 1986 då Swedish TT i Anderstorp skulle bevakas. Men då var det svart/vit film i kameran och mörkrumsarbete som skulle kunna hanteras. Det var just i mörkrummet som min yrkesbana här på JP började. Det bästa med pressyrket är att man träffar människor vars vardag ser så otroligt olika ut, fattiga, rika, friska, sjuka, glada ledsna samt en daglig puls av livet i och omkring Jönköping. Min kamera går igång på att få visa det lilla, det som vi vanligtvis tar för givet och därför inte ser det. När kameran vilar umgås jag helst med familjen, drömmer om att börja träna när jag halvslumrar till Road Wars på dumburken.