JPBild.se

21 Mars 2013. På jakt efter Madame Tingley.

Den 13 juni är det hundra år sen  Teosoferna arrangerade ett stort världsomspännande fredsmöte på Visingsö. Idag har Jönköpings-Postens Yvonne Teiffel och undertecnad besökt ön så att vi kan berätta för er om denna händelse.

Vi har träffat en kvinna som kan allt om Madame Tingley och hennes Teosofer.. Vi berättar om detta i JP om sisådär två veckor.

Johan Lindblom

Efter 26 år på Jönköpings-Posten tycker jag fortfarande att arbetet är fantastiskt roligt. Inte minst uppskattar jag de möten med människor som vi får vara med om varje dag.

När jag började 1986 hade vi ett stort mörkrum på vars dörr det stod skrivet med stora bokstäver: "Förbjudet för reportrar". Om någon trotsade förbudet tog den dåvarande fotografen Arkadi Ivanoff reportrarna i nackskinnet och lyfte ut dem. Jag har varit med om flera förändringar i tidningsbranschen och jag ser fram emot att få uppleva vad som händer i framtiden.

Jag bor på Bymarken. Jag är gift och har tre vuxna barn. Vid sidan av arbetat njuter jag av matlagning och klassisk musik.